Rólunk

Üzletünk több mint 15-éve üzemel Halásztelken. Informatikai szolgáltatások magán és üzleti ügyfeleknek egyaránt. Laptop/Notebook/PC teljes körű szervíz (újratelepítés, fejlesztés,vírusírtás stb.) és értékesítés. Kellékanyagok (nyomtató toner/patron stb.) és kiegészítők (egér,billentyűzet, pendrive, stb.) és alkatrészek (processzor, memória, ssd stb.) széles! választéka készletről.

 • Asztali PC szervíz

  Asztali számítógépek teljes körű szervize. Szoftveres (lassú a gép, vírusírtás stb.) és Hardveres (nem ad képet, lefagy stb.) javítások helyben. PC gyorsítás otthoni munkára, vagy játékra rövid határidővel korrekt áron!

 • Notebook/Laptop szervíz

  Hordozható számítógépek teljes körű Szoftveres (lassú laptop, adatmentés stb.) és Hardveres (nem veszi a töltést, kijelző/bill. csere, törött zsanér, stb.) javítások rövid határidővel és garanciával! 

 • ÚJ Aztali PC értékesítés

  Új asztali PC-k értékesítése, előre elkészített Brand (Dell/Acer/Asus) és teljesen Egyedi konfigurációkban. Otthoni/Vállalati/Gamer felhasználásra 100%-ban szemlyre szabva helyszíni garanciával*. Ajándék üzembe helyezés és adatmentés*! A nálunk vásárolt új számítógépét elegendő otthon csak bekapcsolni és élvezni!**

 • HASZNÁLT Asztali PC

  Használt asztali PC értékesítés Otthoni/Irodai/Gamer konfigurációkban. 6-12 hónap garancia amit nálunk helyben az üzletben érvényesíthet. Minden gépet használatra kész** állapotban adunk át, ajándék adatmentéssel*

 • ÚJ Notebook/Laptop értékesítés

  Laptopok értékesítése akár egyedi igények szerint is! Ha listában nem található, akkor is megoldjuk a plusz memóriát vagy SSD-t helyben garancia vesztés nélkül*! Otthoni/Üzleti/Gamer konfigurációk előtelepített szoftverekkel és ajándék adatmentéssel*

 • HASZNÁLT Notebook/Laptop értékesítés

  Ellenőrzött minőségű és garanciális laptopok Otthoni/Nállalati felhasználásra. 6-12 hónap garancia és garanciális ügyintézés természetesen üzletünkben. Előtelepített szoftverek és ajándék adatmentés*

IT szaküzlet és szervíz már több mint 15 éve Halásztelken!

Széles választékkal, és türelmes szakképzett eladókkal állunk rendelkezésére! Windows és Apple rendszerek teljes körű szervize és értékesítése. Üzletünkben több mint 500 féle termékből választhat!

rólunk_wegner

Miért válasszon minket?

Az alábbi felsorolásban szeretnénk bemutatni hogy üzletünk milyen előnyökkel jár az Önök  számára.

Személyes Adatok

Minden munkát a legnyagyobb odafigyeléssel végezzük, különös figyelmet fordítva a személyes adatok védelmére és tiszteletben tartására.

Garancia

Minden esetben az ügyfél érdekeit tartjuk szemelőtt, a nagykereskedésekkel szemben. Nincsenek ürügyek, dinamikus ügyintézés!

Minőség

Üzletünkben csakis kizárólag olyan termékeket forgalmazunk, amit mi is kipróbáltunk vagy éppen szívesen használnánk otthon!

Megbízhatóság

Nem riadunk vissza a túlórától ha határidőkről van szó, ez többlet költséggel Önnek természetesen nem jár!

*=az ajánlat részleteiről kérem érdeklődjön üzletünkben! Nem minősül ajánlat tételnek! **=otthonában előfordulhat hogy egyedi eszközeit pl. nyomtató és internet külön be kell álitani!