ModeCom FreePC

ModeCom FreePC
Komplett PC negyvenkilencezer forintért!

Teljes értékű számítógép, negyvenezer forint alatt?A Cédrusnál ez is lehetséges!
Promóciónk ideje alatt minden ModeCom FreePC mellé egy Gigabyte GK-MK7580 vezeték nélküli billentyűzet-egér kit-et adunk Önnek, melynek köszönhetően szinte fillérekért juthat egy monitorral, televízióval és projektorral is használható, Windows 8.1 operációs rendszerű, teljes értékű PC-hez.

Ajánlatunk az akciós készlet erejéig érvényes.

Hogy mit tudhat egy ilyen "Zseb-PC"?

 

Ez a stílusos formájú és kis méretű új generációs eszköz a benne lévő Intel Atom Bay Trail CR-Z3735F processzornak, valamint a 2GB memóriának köszönhetően tagadhatatlanul felveszi a versenyt egy asztali számítógép teljesítményével. A 16GB tárhely lehetővé teszi nagy mennyiségű multimédiás tartalom, dokumentumok, stb.. tárolását. Ám ha ez kevésnek bizonyulna, a tárhely microSD kártyával maximum 64GB-ig bővíthető, valamint igénybe vehető az eszközhöz kapott 15GB One Drive tárhely is.

A világhálóval a beépített WiFi, a beviteli eszközökkel pedig a beépített Bluetooth modul biztosítja a vezeték nélküli kapcsolatot.

A normál méretű USB portnak köszönhetően billentyűzet vagy egér, 3G stick, külső HDD valamint egyéb USB eszköz is csatlakoztatható.

Természetesen egy PC nem működhet a megfelelő operációs rendszer és alkalmazások nélkül. Éppen ezért a ModeCom FreePC-hez a Microsoft Windows 8.1 operációs rendszer adja a tökéletes alapot, a dokumentumok probléma mentes kezelését pedig a Microsoft Office 365 irodai alkalmazáscsomagja biztosítja.

  • intel banner 160x300
  • thermaltake banner
  • banner 160x300