Windows Storage Server megfizethető áron.

Thecus logo
Thecus fennállása során több száz díjat kapott az innovatív és megbízható hardvereire, ezzel segítve számtalan embert a világ minden tájáról hogy meg tudják osztani az új digitalis korszak kincsét: az adatokat. AThecus hisz a sokszínüségben. Ezért dobtákpiacra az új Windows Storage Server alapú termékcsaládot hogy Windows Storage Server 2008 R2 segítségével tudjuk megosztani az állományainkat: ez a W sorozat. Három modell lesz elérhető: a 8 merevlemezes W8900, a 12 merevlemezse W12000 és a W16000 16 merevlemez helyel.
thecus w series

A W sorozat kiadása kezdete egy nagyon gyümölcsöző kapcsolatnak a Microsofttal, amely segít elérni legfőbb célunkat: egyre több Thecus felhasználó elvásárainak kielégítése magas minőségű hálózati berendezésekkel, mondta Florence Shih, a Thecus Technology vezérigazgatója.

Fedezze fel a megbízható és nagy teljesítményű Windows Storage Server 2008 R2 alapú Thecus NAS készülékeket. Ez a berendezés új menedzselési lehetőségeket kínál, és teljesítik az üzleti igényeket. A készülék rendelkezik egy hálózati platformmal, amely lehetővé teszi a felhasználók számára a Windows Server 2008 R2 használó számítógépek hozzáférését. A legújabb Windows Storage Server Service Pack 1 (SP1) esetén, dinamikus Memória és a RemoteFX két kiegészítést, amelyek javítják a rugalmasságot és ellenőrzést. 

windows embedded

"Örömünkre szolgál, hogy Thecus Microsoft Windows Storage Server 2008 R2-t használó költséghatékony, megbízható és méretezhető megoldás szállít"mondta Thomas Pfenning, a Microsoft File Server Foundation ügyvezető igazgatója.

Könnyen integrálható egy Microsoft infrastruktúrába, és jobban optimalizált   Windows adatátviteli protokollra, a felhasználók, akik ismerik a Windows Servert most már egy ismerős felületet használhatnak az alapvető üzleti adatok kezelése és védelmére.Emellett a Microsoft frissítéseket ad ki a termék biztonsági szintjének fenntartása érdekében. És végül, az egész Windows ?ökoszisztéma? és  közösség rendelkezésre áll, hogy segítsen. A funkciók engedélyezése, mint a replikáció, anti-vírus, adatmentés és így tovább még sosem volt ilyen egyszerű és jól dokumentált.

Főbb előnyei a Windows-alapú NAS eszközöknek a fokozott teljesítmény, és az adat és a kiszolgáló  menedzselési funkciók. Párosítva Thecus "W sorozattal, a lehetőségek végtelenek.

  
  • intel banner 160x300
  • thermaltake banner
  • banner 160x300